Skip to content

Laco Bokaal Nederweert

Redactie
22 april 2013 | 8:44

Advertentie

LACO Bokaal NederweertZondagmiddag streden deelnemers van de vier waterverenigingen die gebruik maken van het zwembad in het sportcentrum Laco Nederweert op een sportieve manier tegen elkaar. Ook een team van Laco medewerkers deed mee.

Laco Bokaal Nederweert

Wedstrijdonderdelen waren een combinatie van snelheid en behendigheid. Elke deelnemende vereniging, Reddingsbrigade Nederweert, Zwem en poloclub Nederweert, Duikteam Nederweert, duikvereniging de Naate Hoar en Sportcentrum Laco Nederweert had een verschillend aantal teams opgegeven. Bij de ene ploeg zaten de echte wedstrijdzwemmers bij andere waren aspiranten of senioren ingeschreven. Dit gaf een gemêleerd gezelschap. De 6 onderdelen werden gezwommen en de wedstrijd werd afgesloten met een afvalrace. Een soort stoelendans maar dan in het water. Start vanaf de lange zijde, 12,5 meter zwemmen en zo snel mogelijk uit het water. De laatste 5 aankomende zwemmers vielen af.

Prijsuitreiking
Plaats 5, 4, 3 en 2 gingen naar Zwem en Poloclub Nederweert en de 1e plaats naar Reddingsbrigade Nederweert. De winnende ploeg ontving de grote LACO Bokaal uit handen van bedrijfsleider Harry Verhoeven van Laco Sportcentrum Nederweert. Harry opperde het idee om deze jubileumwedstrijd elke 5 jaren te willen organiseren. De 4 waterverenigingen willen deze wedstrijd jaarlijks organiseren en zo mogelijk in de toekomst uitbreiden met teams van andere verenigingen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie