Skip to content

Nieuwe service op Nederweert24: “Vacatures Nederweert”

Redactie
24 april 2013 | 17:28

Advertentie

Nieuwe service op Nederweert24Stilstand is achteruitgang zeggen ze wel eens, en dat vinden wij als redactie van Nederweert24 ook. Daarom zijn wij altijd in de weer om nieuwe zaken aan onze site toe te voegen. Uitgangspunt daarbij is altijd dat een nieuw item “iets toe moet voegen” voor onze lezers. Onderdelen zoals de recepten, de budgettips of het Nederweerts Dialect zijn daar voorbeelden van.

Vanaf vandaag bieden wij een nieuwe service aan onze lezers aan. Op de site presenteren we beschikbare vacatures uit de regio en bieden we werkgevers de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. De vacatures worden gefilterd uit het bestand van Nederland Vacatureland, een volle dochter onderneming van GetNoticed Internet+ Bureau te Nederweert.

Nederland VacaturelandDoor middel van een handige tool worden vacatures uit het postcodegebied dat begint met 60 op de site van Nederweert24 getoond. Door een vacature aan te klikken krijg je meer informatie en heb je meteen de mogelijkheid op een vacature te reageren. Het aanbod zal realtime up to date gehouden worden zodat het aanbod telkens anders is. Een regelmatig bezoek aan de site verhoogt dan ook je kansen op een nieuwe baan.

Nieuwe service: “Vacatures Nederweert”

Kijk hier eens naar het actuele aanbod op Nederweert24. Zoek je het liever wat verder van huis kijk dan eens op de website van Nederland Vacatureland.

Werkgevers kunnen via het invulformulier gemakkelijk een vacature plaatsen. Het plaatsen van een vacature kost € 50,00 ex. BTW per 2 maanden en zal zowel op deze site als ook op de site van Nederland Vacatureland te zien zijn.

GetNoticed

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie