Skip to content

39e Bambitreffen van 17 t/m 20 mei

Glendi
25 april 2013 | 12:41

Advertentie

BambitreffenAl sinds 1974 organiseert Motorsportvereniging Mike the Bike uit Weert elk jaar tijdens het Pinksterweekend het regionaal zeer bekende Bambitreffen. Tijdens dit evenement worden de geestelijk en lichamelijk gehandicapte cliënten en bewoners van Stichting Pergamijn uit Echt één dag in het zonnetje gezet en krijgen ze twee zijspan-toertochten aangeboden.

39e Bambitreffen

Zo’n 80 zijnspannen en ongeveer kleine 400 solomotoren en trikes nemen deel aan de rit. De bewoners van Pergamijn zullen met name in de zijspannen zitten, voor een enkeling is een ritje op een trike weggelegd. Ook dit jaar is er weer een ochtend- en een middagrit.

Het weekend ziet er als volgt uit:
Vrijdag en zaterdag komen de deelnemers op het treffenterrein op het landgoed ‘De Advocaat’, dat eigendom is van de familie Cuypers aan de Lozerweg 113a te Weert, bijeen. Op Op zaterdagavond is daar een groot feest met veel muziek, barbecue, bier en frisdrank.

Op zondag vinden de ritten plaats. De ochtendrit vertrekt omstreeks 10.30 uur. Om 12.30 uur krijgen de bewoners, hun begeleiders en de zijspanrijders namens MSV Mike the Bike er een lunch aangeboden. Waarna omstreeks 14.00 uur de twee rit vertrekt. De middagrit eindigt dit jaar voor het eerst weer op het terrein van de familie Cuypers rond 16.00 uur. De middagrit eindigt dus NIET op het terrein van de Stichting Pergamijn.

Aansluitend is er voor de deelnemers nog een gezellige avond en wordt er een loterij gehouden. De prijzen die gewonnen kunnen worden, zijn door de bewoners van Pergamijn gemaakt en door MSV Mike the Bike betaald. De opbrengst ervan gaat naar verschillende goede doelen.

Meer informatie over het Bambitreffen vind je hier.

Foto: Har Kierkels

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie