Skip to content

Lentefestijn Nederweert op 17 mei

Redactie
7 mei 2013 | 9:18

Advertentie

LentefestijnVrijdag 17 mei is het centrum van Nederweert decor van het gezelligste evenement van het jaar. Vanaf 15.00 uur hebben winkeliers, ondernemers en kunstenaars hun koopwaar uitgestald in de vele kraampjes en klinkt er muziek door de straten. Het wordt een fantastisch event. Dat wilt u echt niet missen!

De Toverbal, winnaar Leukste winkel van Nederweert, heeft deze dag een interessante prijsvraag waarmee je een jaar lang elke week gratis snoep kunt winnen. Hubo Duijts houdt een BijenQuiz met allerlei acties op het gebied van zonwering. IJssalon Florence heeft een actie die ten goede komt van het goede doel Dr. Joe-Hoe. Kinderen die verkleed of geschminkt als clown naar de ijssalon komen, krijgen een gratis ijscoupe Dr. Joe-Hoe klein! En Reisburo Mackus laat u raden naar een schadebedrag en heeft voor de kinderen een speciale actie Bosrijk Efteling.

Lentefestijn: “Actie in het centrum van Nederweert”

Ook de verenigingen uit Nederweert zijn weer van de partij. Zo zorgt Reddingsbrigade Nederweert  voor een bijzonder fotomoment, compleet met oranje waterscooter van Reddingsbrigade Nederland. Het damescomité van de harmonie bakt hun bekende wafels. En op het podium op het Horecaplein vinden optredens plaats van onder andere Wilskracht, DéDé Dansballet en Mawayanilinedancers.

’s Avonds klinken de muzikale noten van Kalt Spiel, Snow Petrol en Re-Editors. Lekker swingen op de muziek van Coldplay, Snow Patrol en de Editors!

E-Village laat de kinderen spijkerbroekhangen. Kindervakantiewerk verzorgt diverse spelletjes voor de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op een heuse survivalbaan. Is dat nog net iets te heftig voor ze, dan kunnen ze ook een spannend ritje maken in de zweefvliegtuigjes.

Maar er is meer ! Kom op 17 mei naar Nederweert en beleef het mee van 15.00 uur tot 21.00 uur. Horeca tot in de late uurtjes.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie