Skip to content

Familie Schreurs fietst tegen kanker

Redactie
13 mei 2013 | 14:30

Advertentie

teamphilomenaOok dit jaar gaan namens Team Philomenahoeve Flip, Wendy, Sits, Loic en Philip Schreurs de Alpe d’Huez beklimmen. Vorig jaar zamelden ze samen meer dan 40.000 euro in.

Flip gaat het samen met Loïc en Philip vier keer proberen, Wendy houdt het maximaal bij twee en Sits gaat voor het maximum: hij wil zes keer naar boven. Alle renners zijn direct betrokken bij voetbalclub Merefeldia. Flip is clubscheidsrechter en Wendy zat in de klankbordgroep van het Toekomstteam. Sits, Loïc en Philip spelen in de A1, B1 en C1. Bovendien traint Loïc de F2.

Wendy heeft het meest bijzondere verhaal van de vijf. Ze overwon kanker die ze in 2008 kreeg. Er werd borstkanker bij haar geconstateerd. Na een aantal bestralingen en ook chemotherapie genas ze uiteindelijk helemaal van de ziekte. Vorig jaar klom ze ook al naar boven en ook dit jaar gaat ze het weer proberen.

Door de fantastische sfeer van afgelopen jaar besloot het gezin om nog een keer mee te doen. Daar stonden ongeveer twintigduizend mensen twaalf uur lang te juichen voor de mensen die naar boven trapten. De sfeer is ieder gezinslid bij gebleven en daar bewaren ze allemaal nog steeds geweldige herinneringen aan. Reden genoeg om weer veel geld in te zamelen.

Steun ze: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/philomenahoeve/

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie