Skip to content

KVW Nederweert organiseert Pinnentocht

Glendi
14 mei 2013 | 7:50

Advertentie

GekaSkr – depositphotos.com

Op zondag 2 juni organiseert de Stichting Kindervakantiewerk Nederweert voor de 26e keer de Pinnentocht, een wandeltocht door de schitterende natuur van Limburg en Brabant, o.a. het Weerterbos, de Hugterheide, Laarderheide en de Achterse Banen.

Tijdens de wandeltocht  kom je op plekken waar je normaal niet zo gauw komt. Zo wandel je bijvoorbeeld langs het Grenskerkmonument, de uitkijktoren en met een beetje geluk zie je zelfs edelherten!!! Het gebied waar je doorheen wandelt is rijk aan natuurschoon, vogels, konijnen, reeën, herten en vele soorten insecten. Gekozen kan worden uit de afstanden 42, 25, 15 of 10 km.

Nieuw Familietocht

Nieuw van opzet dit jaar is de familietocht van 7 km. Deze tocht is nagenoeg geheel losgekoppeld van de langere afstanden, dus kinderen trek je wandelschoenen aan en kom gezellig met je ouders en/of opa en oma wandelen.

De start- en finish-locatie  voor de afstanden van 42, 25, 15, 10 of 7 km is bij buurthuis Le Winne, Boeket 6 in Nederweert . Voor de 10 en 25 km-tocht kan als extra startplaats worden begonnen bij wandel- en fietscafe “Daatjeshoeve”, Heugterbroekdijk 34 te Nederweert. Starttijden en meer informatie kun je vinden op www.kvwnederweert.nl, mail bestuur@kvwnederweert.nl of bel 0495 – 633 396.

Deelname kost € 2,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 1,00.

Op de rustplaatsen kan tegen vriendelijke prijzen eet- en drinkwaren worden verkregen. De opbrengst van de wandeltocht komt geheel ten goede aan het Kindervakantiewerk in Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie