Skip to content

Politie gaat controleren in Brugstraat

Redactie
7 juni 2013 | 12:01

Advertentie

brugstraatDe gemeente Nederweert roept iedereen op begrip te tonen voor de werkzaamheden in de Brugstraat.

Omdat het werk nu plaatsvindt op een gedeelte dat erg smal is, is de overlast wel iets groter dan in het eerste gedeelte. We vragen iedereen om begrip voor de situatie. Volgende week start fase vijf van het project.

Politie gaat controleren
Vooral fietsers blijven de aanwijzingen om af te stappen negeren en fietsen vaak met hoge snelheid langs of door het werk en langs de winkels. Iedereen wordt gevraagd begrip te hebben voor de situatie, af te stappen en buiten het werk om te lopen. De politie is gevraagd om hier tegen op te treden.

Afsluiten Brugstraat vanaf Aan Vijftien
Vanaf 11 juni zal de Brugstraat, vanaf de inrit parkeerplaats Aldi/Florence tot aan Aan Vijftien worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer i.v.m. het aanbrengen van nieuwe bestratingen. Vanaf deze datum is de toegang van de Brugstraat via de provinciale weg dus niet meer mogelijk voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is al op borden langs de weg aangekondigd.

Het parkeerterrein achter de Aldi is bereikbaar vanaf de zijde kruising Burgemeester van Udenstraat / Lambertusstraat / Brugstraat. Deze inrit wordt in twee helften gerealiseerd, waardoor de doorgang altijd gewaarborgd blijft. De werkzaamheden in deze fase duren circa drie weken. De aannemer streeft ernaar om het trottoir aan minstens één zijde van het werkvak bereikbaar te houden.

Advertentie

3 Reacties

  1. Net zoals we begrip moeten tonen dat we zowat via Someren moeten omrijden om straks in ons centrum te komen? Vanuit de lindenstraat e.d. regio? Met hun eenrichtingsplan.

    Waarom wordt de brug naar budschop dan breder? Aangezien er veel minder verkeer gaat komen via de brugstraat, aangezien het een 1 richtingsweg wordt vanuit de brug.

    Ik verwacht dus veel spookrijders die het een-richtingsbord gaan negeren ( waaronder ik natuurlijk ).

  2. dan moeten ze jou een dik proces verbaal geven


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie