Skip to content

Gezinsuitje Buurtvereniging Sint Rochus Budschop

17 juni 2013 | 11:16

Gezinsuitje Buurtvereniging Sint Rochus.Op Vaderdag 2013 was het weer tijd voor het jaarlijkse gezinsuitje van Buurtvereniging Sint Rochus uit Budschop.

Billybird park

Al vroeg in de morgen verzamelde zich velen voor een gezellig uitje. Het weer werd redelijk voorspeld, dus vol goede moed gingen ze met de bus richting Volkel in Brabant naar Billybird park, ook wel bekend als Hemelrijk.

Een park gelegen rondom een groot meer met strand en diverse attracties voor groot en klein. Een waterglijbaan waar je snoeihard met een bootje vanaf gaat, een touwklimbaan, diverse speeltoestellen, springkussens, stormbaan, schommels, carrousel, botsautootjes, riviertjes met bootjes en vlotten, een berg met glijbanen en touwbrug, en ga zo maar door. Een leuke bijkomstigheid waren de vele vliegtuigen en straaljagers die vanaf Volkel vertrokken.

Jong en oud heeft zich goed vermaakt, en het weer was beter dan voorspeld. Al met al een geslaagde dag voor Buurtvereniging Sint Rochus. Kijk op de Facebook-pagina van Buurtvereniging Sint Rochus voor meer foto’s.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie