Skip to content

Bruna Gommans wint Boekettoernooi 2013

Redactie
20 juni 2013 | 19:32

Advertentie

FC Boeket succesvol minitoernooi

Jongstleden zondag heeft het team van Bruna Gommans, tijdens sportevenementen ‘De Gompies’ genaamd, weer van zich doen spreken. Na het behalen van hoofdprijzen op de Weerter zeskamp, is nu eindelijk ook de felbegeerde Boeket Cup aan de prijzenkast toegevoegd.

Waar vorig jaar nog genoegen moest worden genomen met een bescheiden derde plek in de poule, lukte het dit jaar wel om door te dringen tot de finalewedstrijden van het FC Boeket Minitoernooi. Vanaf half elf werd er met nog elf andere teams uit de twee prestatiespoules gestreden om de bovenste twee plaatsen die recht gaven op de kruisfinales. Met vier zeges en een nederlaag tegen de latere finalist kroonden De Gompies zich tot poulewinnaar. Daan Knapen en Koen van den Beucken waren met beide zes treffers Gompies’ topscorer.

In een prettige en ongedwongen sfeer verliep het Boekettoernooi niet alleen sportief, maar ook zeker zo gezellig. Ook de spelers uit de twee recreatiepoules en de vele toeschouwers vermaakte zich prima. Zij zagen De Gompies in de halve finales nipt winnen van de fysiotherapeuten van CIRO Legends. In de andere halve eindstrijd brachten penalty’s de beslissing tussen De koele afmakers uit Ospel en de Hollandia Hufters. De mannen van Ospel dropen af en het Boekettoernooi kreeg tussen De Gompies en de Hollandia Hufters haar droomfinale. Uiteindelijk bleken De Gompies hierin te sterk; dankzij het winnende doelpunt van good old Thijs Doensen werd het 1-0.

Coach Joep Gommans was zichtbaar in zijn nopjes met het resultaat. Hij stelde een succesvolle groep samen die prima op elkaar waren ingespeeld, zo leek het. ”Een kwestie van goed scouten, maar vooral doorselecteren”, verklapte Gommans.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie