Skip to content

Opening dagbesteding Stichting WonenPlus

Redactie
25 juni 2013 | 9:22

Advertentie

dagbesteding2Stichting WonenPlus is actief in de provincie Limburg. Zij ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook mensen met een lichamelijke of psychiatrische beperking, of een combinatie hiervan, kunnen een beroep doen op de dienstverlening van en door Stichting WonenPlus.

Stichting WonenPlus vindt dat iedereen een kans moet krijgen om zich naar eigen wens, behoefte en mogelijkheid te ontwikkelen en als volwaardig burger deel uit te maken van de maatschappij. Dit betekent: wonen in de wijk; betekenisvol werk en dagbesteding hebben en gebruik maken van voorzieningen die in de maatschappij voorhanden zijn. Er is sprake van deelname in de samenleving, wederzijdse acceptatie en respect. Het gaat om meetellen en meedoen en daardoor kwaliteit van bestaan 
ervaren.

Op woensdag 3 juli 2013 om 10.30 uur opent Stichting WonenPlus een nieuwe dagbesteding in het pand Beekstraat 75 te Weert. In deze dagbesteding wordt reeds gedragen kinderkleding ingenomen en vervolgens weer op en top in orde gemaakt. Daarna kunnen bezoekers de kinderkleding tegen een kleine vergoeding aanschaffen. De officiële opening wordt verricht door dhr. Harry Coolen, wethouder van de gemeente Weert. Tijdens deze feestelijke gelegenheid wordt ook de nieuwe naam van de dagbesteding bekend gemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie