Skip to content

Drumband & Schutterij St. Odilia organiseert diverse activiteiten

Redactie
3 juli 2013 | 9:31

Advertentie

St. OdiliaDrumband & Schutterij St. Odilia organiseert op zondag 14 juli a.s. diverse activiteiten. Van 10:00 tot 17:00 vindt er een hobbymarkt en tafelverkoop plaats met een diversiteit aan kraampjes waar hobbyisten hun zelfgemaakte spullen tentoon stellen en verkopen. Ze zijn er in geslaagd om een gevarieerd aanbod van hobbyisten samen te stellen. Ook worden er 2de handsspullen verkocht bij de diverse tafels. Verder zullen er diverse demonstraties gegeven worden van o.a. kantklossen, mandenvlechten, stoelenmatten, tollendraaien en 4kantengatenboren.

Er is voor iedereen wel wat te beleven

Enkele van de leden zullen voor de catering zorgen en ze bakken verse wafels. Tevens is hier verkrijgbaar het inmiddels weer op voorraad zijnde “Doospels Dubbel”.

Om 13:00 starten ze met het dorpsschieten met de grote OLS buks. Je kunt dan proberen om de bölkes zoals die geschoten worden op het OLS te raken onder deskundige leiding van de buksmeesters. Je kunt deelnemen met 6tallen, 3tallen of persoonlijk.

De locatie waar dit alles plaats vindt is Zwarteboordweg 5 6035 SN te Ospeldijk. Voor al deze activiteiten geldt dat de entree gratis is en er voor voldoende parkeergelegenheid is gezorgd.

Parkeren op eigen terrein is mogelijk, indien hier geen plaats meer is dan is er een tweede parkeerterrein aan de Anselberg geregeld. Dit is gelegen op circa 200 meter van de locatie waar alle activiteiten zullen plaats vinden.

Drumband & Schutterij St. Odilia organiseert diverse activiteiten

 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie