Skip to content

Hoe smaakt de regio

3 juli 2013 | 7:00

dag van de smaak 2013 008Het bakhuis in bedrijf en de geur van het lekkerste gebak zal iedereen laten smullen van vele soorteneigen gemaakte Limburgse vlaaien, puddingbroodjes en de over bekende kapkoek. Een sneetje speltbrood met eigen gemaakt Eynderhoof stroop met gebakken appelschijven uit de pan is de lekkernij van 2013.

Hoe smaakt de regio

Frank’s Farm is deze dag aanwezig, beter bekend als Boer Frank en Anita met geitenkaas en zelf gemaakt ijs. Tamara Winters, de keukenprinses, is ook aanwezig. Bij de brouwers en de bottelaars kunt u proeven van de Limburgse Gouverneur en Alt bier. Het wijngilde is eveneens aanwezig met een infostand. Ernie met heerlijke likeur en Coen van de dorpsherberg met Doospels dubbelbier. Verder is vandaag het hele museum in bedrijf.

Woensdag 10 juli is het springtouw draaien op Eynderhoof
De touwslager zal actief zijn. Hij laat zien hoe je een springtouw maakte vroeger. De kinderen kunnen deze dag touwtje springen met de gemaakte springtouwen.

Je vindt openluchtmuseum Eynderhoof aan het Milderspaat te Nederweert- Eind. Het museum is vanaf 13.00 uur geopend.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Foto| Sanne Schreuers
19 zelfstandige woningen in het centrum van Weert
23 november 2024 | 18:15
Hema-Volksloop-nu-met-Permanente-Routes
Permanente routes
23 november 2024 | 16:00
Aanhouding-arrestatie-2-1
Rijksweg Zuid in Kelpen-Oler
23 november 2024 | 13:26

Advertentie