Het bakhuis in bedrijf en de geur van het lekkerste gebak zal iedereen laten smullen van vele soorteneigen gemaakte Limburgse vlaaien, puddingbroodjes en de over bekende kapkoek. Een sneetje speltbrood met eigen gemaakt Eynderhoof stroop met gebakken appelschijven uit de pan is de lekkernij van 2013.
Hoe smaakt de regio
Frank’s Farm is deze dag aanwezig, beter bekend als Boer Frank en Anita met geitenkaas en zelf gemaakt ijs. Tamara Winters, de keukenprinses, is ook aanwezig. Bij de brouwers en de bottelaars kunt u proeven van de Limburgse Gouverneur en Alt bier. Het wijngilde is eveneens aanwezig met een infostand. Ernie met heerlijke likeur en Coen van de dorpsherberg met Doospels dubbelbier. Verder is vandaag het hele museum in bedrijf.
Woensdag 10 juli is het springtouw draaien op Eynderhoof
De touwslager zal actief zijn. Hij laat zien hoe je een springtouw maakte vroeger. De kinderen kunnen deze dag touwtje springen met de gemaakte springtouwen.
Je vindt openluchtmuseum Eynderhoof aan het Milderspaat te Nederweert- Eind. Het museum is vanaf 13.00 uur geopend.
Er zijn nog geen reacties geplaatst