Skip to content

Vier leden Harmonie St. Joseph in Vakantieorkest Ad Hoc

Redactie
10 juli 2013 | 9:30

Advertentie

Vakantieorkest Ad HocVier muzikanten van Harmonie St. Joseph spelen deze vakantie in Vakantieorkest Ad Hoc. Dirigent Jos Zegers van de Nederweerter harmonie heeft dit jaar en volgend jaar de leiding over het orkest.

Ad Hoc, in 1988 opgericht, stelt elk jaar een orkest samen dat slechts tien (vakantie)dagen bestaat. Daarmee wil Ad Hoc de blaasmuziekcultuur in ons land promoten. Ook wordt gestreefd naar culturele uitwisseling in het buitenland.

Harmonie St. Joseph in Vakantieorkest Ad Hoc

De leden van Harmonie St. Joseph die mogen meedoen in het vakatieorkest zijn Moniek Verhijden, Maureen Poell, Suzanne Smeets, Sandra Leurs en Bas van Eck. De concerten in ons land worden gegeven op woensdag 24 juli in Breda, op donderdag 25 juli in Ginneken/Breda en op vrijdag 26 juli op het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade.

Het orkest bestaat uit jonge muzikanten, afkomstig uit heel Nederland. Het orkest wordt in zes intensieve repetitiedagen, met behulp van professionele repetitoren, klaargestoomd voor drie concerten in ons land en een daarop aansluitende concertreis. Na succesvolle reizen naar Sardinië in 2010, het Gardameer in Italië in 2011 en de Provence in 2012 gaat Ad Hoc dit jaar weer naar de Provence.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie