Skip to content

Gratis ijs van Florence bij iedere wasbeurt Bubbles-carwash

Redactie
18 juli 2013 | 10:06

Advertentie

Bubbles CarWash borstelsHoe, wat en wie is Bubbles Carwash. Om te beginnen, ze zitten op het bedrijventerrein aan de Pannenweg 301-303 te Nederweert. Het bedrijf is 4 jaar geleden verandert van eigenaar en SERVICE staat op de 1ste plaats. Ze delen iedere week  wasvouchers uit in de”Straat van de Week” in de gemeente nederweert. De hele straat wordt een GRATIS wasbeurt aangeboden. Verder hebben ze drie dagen in de week speciale actiedagen.

  • Maandag: senioren dag polish programma voor € 10.00 incl extra service voor mensen die niet in de wasstraat durven
  • Dinsdag: vip-wash dag polish programma incl stofzuigen, ramen, dash-board en deursponningen
  • Woensdag: de welbekende happy day het polish programma van € 11,50 voor € 8,50

Ze hebben een volautomatische wasstraat, voorzien van foamborstels die 100% krasvrijwassen.  Je kunt kiezen uit diverse programma’s van basis tot vip. Bij iedere wasbeurt wordt er handmatig voor gewassen zelfs de velgen, afhankelijk van het programma.

Speciale Actie: In augustus kun je krijg je bij iedere wasbeurt een gratis bolletjes ijs van IJssalon Florence, de beste ijssalon van Nederland. Vanaf september, wegens succes op herhaling, is er ook weer de pannenkoeken-actie in samenwerking met de Dorpsherberg in Ospel.

Ben je een doe-het-zelver? Dan zou je gebruik kunnen maken van hun wasboxen, voorzien van alle materialen en producten die je nodig hebt om een auto compleet te wassen. Tevens kun je gebruik maken van de stofzuigers. Bij aankoop € 10 aan wasmunten krijg je 5 min GRATIS wassen

Wil je op de hoogte willen blijven van alle in- en outs, acties of de nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je e-mail adres in op de website: www.bubbles-carwash.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie