Skip to content

Keurmerk voor alle bedrijventerreinen Weert

Redactie
22 juli 2013 | 10:37

Advertentie

Bedrijventerrein - KampershoekAlle bedrijventerreinen van Weert zijn gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het nieuws is bijzonder omdat het om zo veel terreinen binnen één gemeente gaat. En zeer uitzonderlijk is het feit dat het nog te ontwikkelen nieuwe bedrijventerrein van Weert, Kampershoek 2.0, dit Keurmerk heeft behaald. In Weert zijn alle negen bedrijventerreinen gecertificeerd: De Kempen, Kanaalzone I, II en III, Kampershoek, Leuken Noord, Centrum Noord, Savelveld en Kampershoek 2.0.

Keurmerk veilig ondernemen

MKB-Limburg heeft al jaren projecten om de veiligheid voor bedrijven in Limburg te verbeteren. In 2005 zijn de eerste vier bedrijventerreinen in Limburg KVO gecertificeerd, waaronder bedrijvenpark Kampershoek in Weert. Het doel van het keurmerk is het opzetten van een bredere, duurzame samenwerking tussen de ondernemers, politie en brandweer en gemeente. Met een plan van aanpak wordt concreet gewerkt aan thema’s als beheer- en onderhoud, overlast, criminaliteitspreventie en brandveiligheid om zo de veiligheid op de terreinen te verbeteren. Camerabeveiliging, verlichting, snoeibeleid, en het hebben van een bedrijvenvereniging zijn enkele goede voorbeelden van gerealiseerde maatregelen. Behalve een veilige werkomgeving, biedt het Keurmerk nog een voordeeltje: ondernemers van een gecertificeerd terrein kunnen in aanmerking komen voor een korting tot 10% op hun verzekeringspremie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie