Skip to content

Straatje tussen Residentie La Poste en De Poel wordt afgesloten

Redactie
1 augustus 2013 | 7:00

Advertentie

Residentie "La Poste" en Residentie "De Poell"Burgemeester en wethouders hebben besloten een gedeelte van de Burgemeester Hobusstraat tussen de Geenestraat en de parkeerplaats bij Emté volledige af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer.

Residentie La Poste en De Poel

Het gaat hierbij om het straatje tussen Residentie “La Poste” en Residentie “De Poell”. De afsluiting is onderdeel van het centrumplan. De afsluiting zal naar verwachting over een aantal weken gebeuren.

Advertentie

16 Reacties

  1. Het centrum wordt steeds minder bereikbaar goed voor de middenstand toch.

  2. en hoe zit het dan op woensdag marktdag ?

    • @silvia Dan zul je dus over de Loverstraat om moeten rijden om bij de bijvoorbeeld de Emté en huisartsenpost te komen.

      • lekker handig als je snel naar de dokter moet
        en wat nog veel belangrijker is dan dan moet men een parkeer verbod instellen op de Paulus Holtenstraat tussen de Loverstraat en burgenmeester Hobbusstraat anders gebeuren daar ongelukken vooral tegen over de Houtmolen en in de bocht dat is nu al een ramp

  3. Maar maar nederweert toch verschrikkelijk waar zijn ze mee bezig ti’s diep en diep triest

  4. Denk dat ze Nederweert kapot willen krijgen zodat meneer de burgemeester en zijn amtenaartjes de leegstand dan goedkoop kunnen overnemen.
    Is het niet tijd om Evers weg te trappen en menig amtenaartje na tetrappen.
    Ik dacht altijd Weert is niet normaal maar nu heb je het hier ook.

      • Willen misschien verkomen dat burgers nog makkelijk bij gemeentehuis komen! Zo vervelend al die mensen aan het loket. Worden we zo moe van…….

  5. Voor de afsluiting van dit straatje zie ik het probleem niet, je kunt toch gewoon naast de Rabobank (ook tijdens de weekmarkt). Dus zo bij de dokter, gemeentehuis of em-te en niet omrijden via de Loverstraat.

    • In verleden sloot weekmarkt deze optie af. Maar is vanaf nu dus wel mogelijk? Och ze hebben er toch al voor gezorgd dat ik liever naar Weert rij dus wat maakt het uit!

      • Dit is al mogelijk vanaf dat ze zijn begonnen met de werkzaamheden tussen de lindestraat en de kerkstraat

  6. We dachten dat t de bedoeling was dat Nederweert nog aantrekkelijker zou worden. Nu hoor je vooral dat de mensen wel ergens anders naar toe gaan.
    Goed bezig …. Zullen de ondernemers wel blij mee zijn.

  7. Voorop gesteld iedereen mag een mening hebben, ik vind dat het centrum er prachtig uit ziet en als je negatief wil zijn is er altijd wel wat te vinden.

    • Het is ook best wel mooi hoor. Maar dan wil ik als ik daar rond loop ook iets te beleven hebben. Leuke winkeltjes en goede formules. Dat heeft Nederweert amper en steeds minder. Snel en gemakkelijk boodschappen doen lukt door de nieuwe regels nu ook niet meer. Dus mooi om naar te kijken maar je hebt er niks aan. De nieuwe Lidl in Weert dat is pas makkelijk en fijn boodschappen doen!

    • Klopt en als positief wilt zijn vindt je ook altijd wat.

  8. Wederom slechte keuze, Nederweert wordt kapotgemaakt! Het is een dorp, geen metropool waar je verkeer zo moet reguleren. Bah.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie