Skip to content

Afsluiting Brug 15

Redactie
5 augustus 2013 | 11:52

Advertentie

Nieuw brugdek brug 15 in Nederweert-006Eind juli is het nieuwe brugdek gearriveerd voor de verbreding van Brug 15. Fietsers en voetgangers maken inmiddels gebruik van het nieuwe wegdek.

Afsluiting Brug 15

In de nacht van donderdag 8 augustus en op vrijdag 9 augustus is de brug opnieuw tijdelijk afgesloten in verband met het hijsen van de dekdelen naar de definitieve locatie. Na deze nacht heeft Brug 15 weer een volledig dek en kan de afbouw beginnen.

Het aanbrengen van het asfalt op het brugdek staat gepland voor dinsdag 13 augustus. Op deze dag ondervinden voetgangers en fietsers hinder door de werkzaamheden. Ook verkeer op de provinciale weg moet rekening houden met afzettingen.

Kijk hier voor meer berichten over Brug 15:

Advertentie

1 Reactie

  1. Leuk zo’n nieuwe verbrede brug, maar wat heb je eraan….. NIKS DUS. We maken de brug breder en maken dan ook maar meteen eenrichtingsverkeer van, wat heeft het dan voor zin om de brug breder te maken, pure geldverspilling. Gebruik dat geld voor iets nuttigs, iets zinvols, een verbetering, maar niet voor zo’n waardeloos iets.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie