Skip to content

Verzinkerij Van Aert gaat voor duurzaam

Redactie
15 augustus 2013 | 19:58

Advertentie

Nieuwe-Volvo-s-voor-Verzinkerij-Van-Aert-NederweertVerzinkerij Van Aert is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in thermisch verzinken van staal. Onlangs hebben ze vier Volvo’s FH 460 pk trekkers met Euro 6-motor aangeschaft ter vervanging van vier Volvo’s uit het jaar 1996.

Verzinkerij Van Aert

Tets Saes, commercieel directeur van Verzinkerij Van Aert: “Wij zijn een echt familiebedrijf en één van de weinigen in deze branche in Nederland, die een eigen transportdienst heeft.

De nieuwe Volvo’s zijn inmiddels al tot volle tevredenheid in gebruik. Tets Saes: “Onze chauffeurs zijn heel erg enthousiast, de trucks hebben alle Euro 6 en wanneer je dat dan vergelijkt met het oude materieel, dan spreken ze unaniem over ‘een wereld van verschil.’ Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij denken met de inzet van Euro 6 kostenbesparend te kunnen werken voor ons en onze klanten. We laten hiermee ook zien dat we innovatief bezig zijn.

De trucks worden ingezet voor de transportactiviteiten naar alle bestemmingen in de Benelux. De nieuwe trucks zijn volledig in de huisstijl van Van Aert in eigen beheer gespoten bij de Nebim-vestiging in Gent.

Via: www.transport-online.nl

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie