Skip to content

Kermisstrippenkaart

Redactie
20 augustus 2013 | 15:21

Advertentie

lot kermisloterij nederweertWin een kermisstrippenkaart! Met de kermisstrippenkaart kunt u gratis terecht bij diverse attracties op de kermis in Nederweert.

Kermisstrippenkaart

Vul de bon in op de kermispagina in het Weekblad voor Nederweert en stop deze in de bus in het gemeentehuis. Dat kan tot vrijdag 23 augustus om 12.00 uur. De trekking vindt plaats tijdens de opening van de kermis op zaterdag 24 augustus om 14.00 uur bij de autoscooters. Als de winnaar niet aanwezig is, wordt er een nieuw lot getrokken.

Kortingsbonnenboekje
Voor aanvang van de kermis worden op de scholen in Nederweert kortingsbonnenboekjes uitgedeeld. In dit boekje zitten diverse kortingsbonnen voor kermisattracties. In het boekje zit ook een gele bon voor een gratis rit. Deze bon is bij alle deelnemende attracties in te leveren voor een gratis rit. De rode bon is alleen te gebruiken op maandag en dinsdag.

Advertentie

4 Reacties

  1. Jammer als je dochter op een bijzondere school in Weert zit, maar wel al 7 jaar inwoner van Nederweert is en ook daar geboren. Die krijgt geen kortingsbonnen offff…

    • is er geen andere mogelijkheid om aan zo’n boekje te komen, bv bij de gemeente? Ieder kind van Nederweert moet daar toch recht op hebben.

  2. Ja ik ga eens bellen goed danke Bianca

  3. wij zitten met hetzelfde probleem


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie