Skip to content

Maak kennis met producten van Optidee

Redactie
21 augustus 2013 | 9:46

Advertentie

optideeOptidee is de leider van alle aanbieders van microvezel producten in de directe verkoop. Bijzondere microvezelproducten op gebied van Home Welness en Lifestyle. Op moderne manier vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Met als resultaat een moderne teddypluche optivezel met een heerlijk draagcomfort.

Optidee microvezel producten

Door de hoge kwaliteit microvezel krijgen bacteriën geen kans om zich te nestelen. Daarom is Optidee geschikt voor mensen met een gevoelige huid, allergieën en eczeem. Neem bijvoorbeeld de huidreinigingsdoekjes. Geen reinigende producten meer nodig. Helpt onregelmatigheden (puistjes, acne, schilfers) sterk te verminderen. Iedere schoonmaak klus sneller en eenvoudiger klaar met de Optidee doeken. Tijdbesparing, krachtsbesparing, geldbesparing en natuurlijk een perfect schoonmaak resultaat. Optidee heeft ook beddengoed en hoofdkussen. Ideaal voor mensen die overmatig transpireren. De verdamping van transpiratie is tot 10x sneller. Het is zacht en huidvriendelijk.

Heb je last van reuma, artrose, een allergie, astma, huidprobleem of houd je van een ontspannen nachtrust? Probeer dan de softtop matrasoplegger. Geen last meer van drukpunten op de heup, rug en benen. Opwaardering en verlenging van de levensduur van uw matras en maximale hygiëne.

Esther Kleuskens is zelfstandig distributeur in Ospel. Wil je een  thuisparty, wil je iets bestellen of de producten gratis uitproberen? Neem dan contact op met m.kleuskens7@upcmail.nl of kijk op de website www.esther-kleuskens.optidee.net.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie