Skip to content

Overlast bij speelveld De Bengele

Redactie
30 augustus 2013 | 17:14

Advertentie

Binnenjob speelveld de Bengele naar aanleiding van bijeenkomst overlastBezorgde ouders roepen iedereen op om deel te nemen aan de bijeenkomst inzake de overlast bij speelveld De Bengele in Nederweert.

Overlast bij speelveld

Er zijn veel klachten uit de omgeving van ouders die zich zorgen maken over de overlast en veiligheid van hun kinderen op en rondom het speelveld en de skatevoorziening. De klachten beperken zich niet alleen tot geluidsoverlast. Er zijn kinderen in elkaar geslagen, voorbijgangers nageroepen en andere vormen van overlast gemeld.

Een vertegenwoordiging van ouders heeft contact gezocht met politie, gemeente, jongerenwerk en hulpverleners. Samen organiseren ze een bijeenkomst om te horen welke problemen spelen. Tevens willen de deelnemende partijen toelichten wat ze kunnen betekenen voor ouders en kinderen die overlast ervaren. Namens de gemeente zullen burgemeester Evers en wethouder Frenken aanwezig zijn.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 4 september om 19:30 uur in Sportcentrum De Bengele. Ouders van kinderen die regelmatig gebruik maken van de speelmogelijkheden aan De Bengele hebben een brief van de Burgemeester van Nederweert in de bus gekregen.

Heb je vragen of wil je in contact komen met de organisatie? Mail dan naar redactie@nederweert24.nl

Advertentie

2 Reacties

  1. Dit is al jaren zo onze dochter wil al enkele jaren hier niet meer naar toe terwijl ze graag deed skaten hier

  2. Eindelijk ze worden wakker mijn kinderen mogen er niet komen weten al jaren wat er speelt maar is wel de eninge speelvoorziening in de buurt hier en die hoort veilig te zijn


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie