Skip to content

Jubileum Huidverzorgingsstudio Marly Ospel

Redactie
31 augustus 2013 | 7:11

Advertentie

Huidverzorgingsstudio Marly OspelMarly Brands uit Ospel viert het twintigjarig jubileum van Huidverzorgingsstudio Marly. Een deskundig advies, een verkwikkende huid- en schoonheidsbehandeling en een prettige sfeer kenmerken Studio Marly. “Een mooie huid, een leven lang” is dan ook niet voor niets haar motto.

Huidverzorgingsstudio Marly

Een jubileum moet gevierd worden. Daarom pakt zij groot uit met een Beauty Inspiration Day op zaterdag 7 september. Iedereen kan op deze open dag – van 12.00 tot 18.00 uur – inspiratie opdoen tijdens de diverse workshops in de sfeervol ingerichte salon en tuin van Studio Marly in Ospel.

Facelift op natuurlijke basis
Eén van de baanbrekende behandelingen van Huidverzorgingsstudio Marly is de facelift op natuurlijke basis, ofwel ‘Natural Face Lifting’. Diepe rimpels vervagen, kleine rimpels verdwijnen, oogcontouren worden gladder. Inge Deceuninck, de Belgische grondlegster van deze behandelmethode voor dames én heren, is tijdens de open dag aanwezig om u deze behandelmethode gratis te laten ervaren en toelichting te geven op de unieke verjongingskuur voor het gezicht, de hals en het decolleté.

Meer info kun je vinden op www.studiomarly.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie