Skip to content

Dorpsraad Ospel geen voorkeur Randweg N266

Redactie
2 september 2013 | 14:35

Advertentie

Themaraad over verbinding A2 en N266-008De dorpsraad van Ospel laat via de website aan haar bewoners weten dat ze geen voorkeur uitspreken over de ligging van de nieuwe aan te leggen Randweg.

Dorpsraad Ospel geen voorkeur Randweg

Eén van de alternatieven (nummer 4), beter bekend als Randweg Oost, zou komen te liggen aan de rand van Ospel en de kern Budschop. Mede door dit mogelijke alternatief is de Dorpsraad Ospel, namens de bewoners van Ospel, actief betrokken geweest bij de eerste fase van dit project.

Tijdens de themaraad vergadering afgelopen woensdag heeft de Dorpsraad Ospel als stakeholder in dit proces het volgende advies richting bestuurlijk orgaan (provincie Limburg en gemeente Nederweert) gegeven:

De dorpsraad Ospel heeft geen directe voorkeur voor een bepaald alternatief, met uitzondering alternatief 4 (‘randweg Oost’) waar een negatief advies voor wordt gegeven. Aan alle alternatieven hangen voor- en nadelen. Alternatief 4 zorgt volgens de dorpsraad voor een extra barrière werking en verdere afscheiding van de kern Ospel met Budschop en Nederweert. Daarnaast verwachten ze mogelijk verkeersonveilige situaties door de extra drukte. De Dorpsraad Ospel is van mening dat alternatief 4 weinig oplossend vermogen heeft, het grote gevaar bestaat dat er sluipverkeer ontstaat aan de west-zijde van Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie