Skip to content

Houtman nieuwe wethouder Nederweert

5 september 2013 | 13:03

VVDVVD’er Hans Houtman wordt wethouder in Nederweert. Hij volgt Renée  Wernink op nadat zij bekend heeft gemaakt dat ze bij de gemeente Venlo gaat werken.

Houtman nieuwe wethouder

Hans HoutmanHans zal bij veel personen reeds bekend zijn. Hij is nu woonachtig in Budschop, maar woont al 28 jaar in de regio waar hij de voorgaande 12,5 jaar ook rayondirecteur is geweest bij de ING Bank. Hans heeft daarnaast ook zitting gehad in veel besturen van aan het MKB gelieerde organisaties, iets wat hij ook na zijn pensionering heeft voortgezet. Hij was geruime tijd lid van de Raad van Toezicht van Gehandicaptenzorg Limburg  en momenteel nog van het Rick. Daarnaast is hij  voorzitter van de Stichting tot Behoud van de Paterskerk te Weert. Hans houdt van cultuur en historie (hij is onder meer ‘Vriend van Eijnderhoof’) en hij gaat daarnaast graag golfen.

Hans zal de portefeuille van Renée overnemen. Hij wordt derhalve verantwoordelijk voor: milieu, plattelandsontwikkeling, economische zaken en financiën.

Advertentie

8 Reacties

  1. Dus we nemen een nieuwe wethouder aan die met pensioen is ? terwijl er genoeg jongere mensen GEEN werk hebben!! Gezien zijn werkverleden zal hij zijn schaapjes toch wel op het droge hebben!! Maar gezien zijn partij voorkeur {VVD} zegt het mij genoeg!!!

  2. Wat een vooroordelen! Zou zeker mooi zijn als een jong iemand de ambitie heeft om wethouder te worden, maar die heeft zich niet gemeld. En het belangrijkste is toch dat er iemand zit die met hart voor Nederweert dit werk wil gaan doen. Mocht je belangstelling hebben voor de politiek in Nederweert, dan daag ik je uit om bij een van de partijen actief te worden!

  3. Hoezo vooroordelen! Zien we niet genoeg van die partij ? van Rey ,Weekers , hoeveel van deze club is er dit jaar al betrapt op INTREGITEIT

  4. @wim neem die uitdaging gewoon aan. Kunnen we eens zien wie het langst het grootste woord heeft. jij NIET!

  5. Wim, we hebben het hier over de Nederweertse politiek en Nederweertse mensen. Blijkbaar ken je de mensen die zich hard inzetten via de vier verschillende politieke partijen niet? Dat bedoel ik met vooroordelen. Binnen elke partij zijn mensen die over de schreef gaan, maar daarom hoef je toch niet iedereen over een kam te scheren? Wil je er echt iets aan doen, dan wordt je toch gewoon zelf actief?

    • Veel succes .wethouder van cultuur ? Hoop dat kerstal behouden blijft. Sorry zit nog altijd hoog. Even goed succes.

    • Snap hem niet, Marc, ben geen wethouder van cultuur en welke kerststal bedoel je inNederweert.

    • Bedoel u niet de nieuwe wethouder zat toen in kerkbestuur in weert dus weg mooie kerststal en vrijwilligers. wel vooraan zitten.
      U mevr heel erg bedankt wat u voor Nederweert gedaan heeft en wens u erg veel succes met u nieuwe baan .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie