Skip to content

Reddingsbrigade verloot prijzen tijdens Neewieert on Wiels

13 september 2013 | 16:21

Reddingsbrigade NederweertOp zondag 15 september is er Neewieert on wiels in het centrum van Nederweert en kunt je op de brug van het kanaal of dichterbij aan de waterkant bij het gebouw van de waterscouting kijken naar “Auto te Kanaal”. Zoals eerder bekend gemaakt zal daarnaast K9 Livesaving Club Brasschaat (België) aanwezig zijn met reddershonden en een volledig uitgerust SIGMA-team.

Prijzen tijdens Neewieert on Wiels

De Reddingsbrigade Nederweert houdt tijden Neewieert on Wiels een grote loterij in samenwerking met de Nederweerter middenstand. Met talloze bonnen, waaronder kledingbonnen, dinerbonnen tot bonnen voor een gratis knipbeurt zijn er prachtige prijzen ter beschikking gesteld.

Op 15 september kun je enveloppen kopen à € 1,00 per stuk Steer-kant van het kanaal. Na de aankoop kun je meteen zien of je prijs hebt.

Mocht je als middenstander nog niet benaderd zijn door Reddingsbrigade Nederweert en wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje naar info@rb-nederweert.nl. We nemen dan z.s.m contact met je op.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16
Harmonie-Pro-Musica-Mei-Li
Traditionele herfstconcert in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 8:01

Advertentie