Skip to content

Toch een Glazen Huis in Weert

Redactie
19 september 2013 | 8:45

Advertentie

De Glazen Kee(n)t grootDe 24 uurs Spinn-inn Marathon op 8 & 9 november, wordt dit jaar een dubbele marathon. Ook Weert FM gaat samen met Stichting Peramiho een 24 uurs marathon aan. Zij gaan 24 uur live uitzenden vanuit ‘De Glazen Kee(n)t’ voor het MFA Keenter Hart in de Weerter wijk Keent.

Monique Derrez, organisator van het evenement: “Dit is het derde jaar op rij dat we de Spinn-inn Marathon ’24 uur voor Peramiho’ organiseren in het Keenter Hart in Weert. De eerste twee keer heeft het evenement alleen binnen plaatsgevonden. Maar er ligt een prachtig plein voor de locatie, het St. Jozefskerkplein. Daar willen we ook een mooie invulling aan geven. En wilden er nog meer een feest van en voor de wijk van maken”.

Het Glazen Huis ging aan Weert voorbij. Daarom zet Stichting Peramiho, samen met WeertFM, een eigen Keenter versie op. De naam was snel bedacht: Een glazen keet op Keent: ‘De Glazen Kee(n)t’. Op het plein voor de locatie wordt letterlijk een glazen keet geplaatst. Van hier uit gaat WeertFM 24 uur uitzenden. En iedereen is welkom gedurende die 24 uur een kijkje te komen nemen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie