Skip to content

Cefaly helpt bij migraine of (spannings)hoofdpijn?

Redactie
21 september 2013 | 10:28

Advertentie

Screen Shot 2013-09-20 at 22.18.23Medicura uit Nederweert komt met een nieuw medisch hulpmiddel: het Cefaly apparaat. Dit is ter behandeling en preventie van hoofdpijn en migraine.

Migraine of (spannings)hoofdpijn?

De Cefaly is het eerste elektrotherapeutische apparaat voor de externe neurologische behandeling van migraine en (spannings)hoofdpijn – Klinisch getest, veilig en met medisch ISO-certificaat. Vanaf vandaag is de Cefaly exclusief verkrijgbaar in de Medicura Zorgwinkel in Weert. Het is mogelijk om het apparaat gedurende 40 dagen uit te proberen. De verkoopmedewerksters kunnen je voorzien van een professioneel en passend advies.

Vrijdag 4 oktober wordt de Cefaly tevens officieel gepresenteerd tijdens de Vitaliteitdag in de Zorgwinkel in Weert, en kun je het product direct ervaren en uitproberen! De Cefaly is eenvoudig in gebruik, met slechts één knop en 3 programma’s, en verbetert de kwaliteit van leven bij migraine en hoofdpijn. Cefaly biedt de best mogelijke combinatie van veiligheid, effectiviteit en gezondheid.

Screen Shot 2013-09-20 at 22.18.38

Functionaliteiten:

  1. Preventie – Het preventieprogramma verhoogt de endorfineproductie en neemt de ontkoppelingsdrempel van de pijn weg. Resultaat: de aanvallen komen minder vaak voor.
  2. Pijnbestrijding – Omdat Cefaly geen nevenwerkingen heeft, vervangt het apparaat pijnstillers of zorgt voor een sterk verlaagd gebruik. Het crisisprogramma blokkeert de pijn en biedt verlichting tijdens de aanvallen.
  3. Om stress te bestrijden – Het anti-stressprogramma leidt tot algemene ontspanning en een sterk gevoel van welzijn.

Dit jaar viert Medicura haar 10-jarig bestaan als solide en toonaangevende specialist van medische hulpmiddelen. Commercieel directeur en eigenaar de heer Dick van Aggel is Medicura 10 jaar geleden gestart toen de markt hierin werd vrijgegeven en hij van mening was dat de dienstverlening in medische producten veel beter kon. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft 10 Zorgwinkels en ruim 80 uitleenpunten om haar klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen en adviseren. Medicura streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren.Het betreft hierbij producten als bloeddrukmeters, braces, bedden & matrassen, rolstoelen, scootmobielen, sanitaire hulpmiddelen, borstkolven en dagelijkse hulpmiddelen bij het huishouden zoals bestek, sokaantrekkers en telefonie. 
Medicura werkt hierin samen met thuiszorgorganisaties, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met info@medicura.nl of kijk op de website www.medicura.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie