Skip to content

Zorgdirecteur Bemelmans verlaat SJG Weert

Redactie
30 september 2013 | 7:10

Advertentie

Bart Bemelmans kleinNa een dienstverband van ruim drie ruim drie jaar gaat directeur zorg Bart Bemelmans dinsdag 1 oktober weg bij het Sint Jans Gasthuis in Weert.

Bemelmans verlaat SJG Weert

In een afscheidsartikel zegt hij dat sommigen zullen zeggen dat zijn vertrek een beetje vroeg komt en dat er nog zoveel te doen. ”Denk maar aan het programma ’binden en boeien’ of aan het verder uitbouwen van onze speerpunten oncologie en ouderzorg”, schrijft Bemelmans in Impuls. Hij wijst erop dat veel is bereikt in relatief korte tijd. Zo is de samenwerking tussen directie en medische staf en samenwerking van SJG Weert met Catharinaziekenhuis in Eindhoven en Laurentiusziekenhuis in Roermond volgens hem verbeterd. Elektronisch voorschrijven van medicatie, versterking van de verpleegkundige beroepsgroep, vakgroepgericht management, meerjaren bestuurlijk beleidsplan, samenwerking met de huisartsen, uitrol EPD, gezond huishoudboekje en de vele verbouwingen zijn zaken die aangepakt zijn. De mooiste ontwikkeling vindt Bemelmans het hervonden vertrouwen van de organisatie. ”Nu zijn we trots en fier om te werken in het meest klantvriendelijke ziekenhuis van Nederland.

Bart Bemelmans zal per 1 november 2013 worden benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie