Skip to content

Extra muziekoptredens bij De Pelen

Glendi
1 oktober 2013 | 12:21

Advertentie

Vocal Group Hidden VoicesSeptember Muziekmaand bij De Pelen wordt wegens succes verlengd! Op zondag 6 oktober zal om 14.00 en 15.00 uur Vocal Group Hidden Voices optreden in het overdekte Amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Elke optreden duurt ongeveer een half uur en tussendoor is er een kleine pauze. Entree is een vrijwillige bijdrage.

Vocal Group Hidden Voices

Vocal Group Hidden Voices is een gezellig gemengd koor van ongeveer 26 leden uit de omgeving van Roermond. Ze zingen vierstemmig en een licht repertoire. Soms à capella, maar meestal met piano als begeleiding. Het koor staat onder leiding van Jos Helgers. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht en muziekdocent op Lyceum Schöndeln in Roermond. Het koor verzorgt jaarlijks ongeveer tien concerten op diverse locaties, zoals Het Stedelijk Muziekfeest in de ECI cultuurfabriek te Roermond en een door het koor zelf georganiseerde cultuurmiddag in Herten. Dit jaar gaven ze ook een open-air concert in de Kiosk op het Munsterplein in Roermond. Passie en liefde voor de muziek is de gemeenschappelijke drive en dat enthousiasme stralen ze ook uit tijdens hun optreden. Dus kom en geniet van deze, voorlopig laatste, muzikale zondag op het Peelpodium van De Pelen.

Met deze voorstelling sluit Buitencentrum De Pelen een muzikaal jaar af. Het ‘Peelpodium’ werd in het voorjaar geïntroduceerd en was meteen een succes. Verdeeld over het jaar was er een gevarieerd aanbod met optredens van muzikanten uit de regio. Voor zover de grootte van de groep het toeliet vonden deze plaats in het overdekte Amfitheater. De reacties van het publiek waren zeer positief. Vrijwel alle muzikanten willen volgend jaar terugkomen!

Dat komt goed uit, want ook in 2014 gaat Staatsbosbeheer weer een programma voor het Peelpodium samenstellen. Het Peelpodium is een mooie manier om verbinding te leggen tussen natuur en mensen. Iedereen die het leuk vindt om muziek te maken – en denkt dat andere mensen het ook leuk vinden om daarnaar te luisteren – kan zich aanmelden. Ook verhalenvertellers of andere ‘acts’ die passend zijn, zijn welkom. Voorwaarde is dat men speelt voor de ‘eeuwige roem’, een kleine onkostenvergoeding maar vooral voor de gezelligheid. Bij voldoende aanmeldingen is er in 2014 elke zondag in het Peelpodiumseizoen (van mei t/m september) een voorstelling! Interesse? Stuur een mail naar: depelen@staatsbosbeheer.nl voor meer informatie.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie