Skip to content

Auto- en motorrijschool Erik Eisma Nederweert

Redactie
2 oktober 2013 | 12:42

Advertentie

Auto- en motorrijschool Erik Eisma 2Auto- en motorrijschool Erik Eisma is gestart in 2004. Vanuit hun moderne bedrijfspand aan de Magnesiumstraat in Nederweert verzorgen zij auto-, motor-, aanhangwagen- en bromfietsrijopleidingen in Nederweert en directe omgeving . Hier worden ook alle kandidaten uitgenodigd om voorafgaand aan de rij-opleiding kennis te komen maken met de rijschool. Ook de theorielessen worden op deze locatie in  modern leslokaal gegeven.

Auto- en motorrijschool Erik Eisma

Auto- en motorrijschool Erik Eisma is een jonge en dynamische rijschool, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Zij zorgen ervoor dat de rijopleiding altijd aansluit bij jouw wensen.

De instructeurs
De rijlessen worden verzorgd door Erik (auto-, aanhangwagen-, motor- en bromfietsrijles), José (autorijles, administratie), Linda (autorijles en theorieles), Nancy, (autorijles) en Chris (autorijles). Het zijn enthousiaste instructeurs die er alles aan doen om je op een veilige, betrouwbare en verantwoorde manier het rijbewijs te laten halen.

Jose Erik CIMG0847Linda

Erik heeft als rij-instructeur zijn sporen verdiend,  zowel op het gebied van autorijlessen maar zeker ook dat van motorrijlessen. Erik is voor de autorijlessen gecertificeerd rij-instructeur voor de Rijopleiding in Stappen, heeft een BOVAG certificering “Faalangst Instructeur” en is CBR gecertificeerd RIS-docent. Daarnaast is Erik freelance docent bij verschillende rij-instructeurs opleidingen. José, Linda, Chris en Nancy zijn eveneens gecertificeerd door het CBR voor de Rijopleiding In Stappen (RIS). Linda en Chris zijn daarnaast door “Spectrum Nederland” gecertificeerd als autisme en ADHD instructrice. (Linda: niveau 1 = Erkend rij-instructrice autisme en ADHD, Chris: niveau 3 = Basiskennis autisme en ADHD). Linda heeft zich bovendien ook geschoold in het omgaan met faal/rijangst tijdens de rijlessen en het -examen.

Ga jij binnenkort rijlessen nemen? Neem dan eens een kijkje bij

Auto- en motorrijschool Erik Eisma:
Magnesiumstraat 23 B10 (industrieterrein Pannenweg), 6031 RV  Nederweert
telefoonnummer: 0495 – 769 046 of 06 – 132 217 33
website: www.erikeisma.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie