Skip to content

Nieuwe cursussen EHBO Nederweert

Redactie
4 oktober 2013 | 10:04

Advertentie

Grote jeugd EHBO Oefening in Ospel Aerthijsplein 1910De vereniging heeft al aan honderden volwassenen en jeugdleden cursussen en herhalingslessen gegeven. EHBO Nederweert heeft 4 kaderinstructeurs, 6 jeugdleiders en een eigen groep lotus slachtoffers. Naast het verzorgen van reguliere EHBO cursussen en herhalingslessen, kun je bij de vereniging ook terecht voor AED trainingen en hulpverlening bij evenementen. Voor komende winterperiode starten ze weer met nieuwe cursussen.

  • Op 30 oktober start een nieuwe EHBO cursus voor volwassenen in de Pinnenhof in Nederweert. De cursus wordt in 16 lessen van 2¼ uur gegeven (inclusief avond van examen en de module verbandleer en AED) en wordt afgesloten met een examen. De kosten bedragen € 175,00 all-in. Daarna zijn de cursisten automatisch 1 jaar gratis lid van de vereniging.
  • Op 22 en 29 oktober is er een AED cursus. De 2 lessen van elk 2,5 uur worden eveneens gegeven in de Pinnenhof in Nederweert. Een vooropleiding of EHBO-diploma is niet nodig. De minimum leeftijd is 16 jaar, de kosten bedragen € 50,00.
  • Eerste Hulp Aan Ouderen op 17 december. De cursus bestaat uit 1 les, waarin zowel theorie als praktijkhandelingen naar voren komen. Doelgroep: Hulpverleners die met ouderen omgaan, Mantelzorgers, ouderen enz… Vooropleiding: geen. De kosten bedraqen € 20,00
  • Voor de jeugd van groep 8 van de basisschool wordt er in Nederweert en Ospel A-jeugd cursussen gegeven. Alle kinderen worden via de scholen benaderd. De lessen starten na de herfstvakantie. De kosten bedragen € 15,00.

De cursussen voor volwassenen worden allemaal gegeven in de Pinnenhof in Nederweert door ervaren kaderinstructeurs en lotusslachtoffers van de eigen vereniging. EHBO Nederweert heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat blijkt al uit het feit dat een AED/Reanimatie- cursus in Nederweert 2 lessen heeft terwijl op veel andere plaatsen de cursus op een avond gegeven wordt. Je kunt je aanmelden voor de cursussen door een bericht te sturen naar secretariaat@ehbonederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02

Advertentie