Skip to content

Festival BUDSPOP 2013

Redactie
5 oktober 2013 | 10:09

Advertentie

Budspop 2012Ieder jaar op de eerste zaterdag van oktober organiseert JNB een festival: BudsPop! Het festival is bedoeld als feestelijke opening van het nieuwe JN seizoen!

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals een kampvuur waar je je eigen broodje kan maken, een coole Zumba Workshop, verzorgd door Sportiva Life en nog veel meer! Als je honger krijgt van al je inspanningen ga je gewoon iets lekkers kopen bij onze eettentjes met een gevarieerd aanbod, echt festival-eten en voor iedereen wat wils! En als je een effen t-shirt meeneemt, kun je dat ook nog zelf bespuiten!!

De acts!
Ze hebben dit jaar weer een fantastische line-up, alle groepen van Jong Nederland Budschop worden gerepresenteerd en zullen zich van hun beste kant laten zien op ons eigen podium! Ook zijn er weer verschillende optredens van onze eigen Jong Nederland Budschop Band! Alle leden en hun familie zijn 5 oktober welkom op het terrein van Jong Nederland Budschop, voor een spetterend spektakel en de opening van ons nieuwe seizoen!

Het festivalterrein is open van 17.30u tot 21.30u. Entree is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie