Skip to content

Nationale Scoutingloterij actie in Nederweert

Redactie
7 oktober 2013 | 7:19

Advertentie

Nationale ScoutingloterijZoals ieder jaar gaan de leden van Scouting Nederweert in de week van 11 t/m 18 oktober op pad voor de Nationale Scoutingloterij. Met deze landelijke loterij worden de lokale scoutinggroepen, Scouting Nederland en het Scouting Nederland Fonds gesteund, maar natuurlijk maken de deelnemers zelf ook kans op mooie prijzen: een splinternieuwe auto, grote flatscreen tv’s, home cinema sets en veel meer.

Nationale Scoutingloterij

De Nederweerter scouts en explorers gaan in de actieperiode in uniform van deur tot deur. Een lot kost 2,50 euro, waarvan 1,50 euro direct naar de lokale groep gaat. Dit zal in Nederweert ten goede komen aan de programma-kas van de betrokken speltakken, zodat zij tijdens (weekend)kampen de mogelijkheid hebben om nieuwe avontuurlijke activiteiten te organiseren. De overgebleven 1 euro per lot komt ten goede aan de landelijke scoutingorganisatie, die op haar beurt allerlei overkoepelende initiatieven steunt voor de ontwikkeling en ondersteuning van het programma voor de jeugd.

De trekking van de loterij is op 10 december 2013, en de hoofdprijzen vallen altijd op loten die ook daadwerkelijk verkocht zijn. Voor meer informatie over de loterij, de prijzenpot of de doelen voor de opbrengt kun je terecht op www.scoutingloterij.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie