Skip to content

Drie verdachten beroving aangehouden

Redactie
9 oktober 2013 | 10:01

Advertentie

politie aanhoudingMaandagavond heeft de politie in Beringe drie jongens aangehouden. Het drietal probeerde eerder die avond een 19-jarige man uit Meijel te beroven. Het gaat om twee jongens van 17 en één van 16 jaar uit Heibloem.

Drie jongens aangehouden voor beroving

Het slachtoffer fietste rond 22.30 uur via de Meyelseweg vanuit Beringe naar Meijel toen plotseling een jongeman het fietspad kwam oplopen. Hij dwong de fietser te stoppen. Er kwamen nog twee jongens te voorschijn en één van de drie sloeg de fietser met een voorwerp op zijn hoofd. De man uit Meijel kwam ten val en de drie doorzochten zijn broekzakken. Toen er een auto aankwam, ging het drietal er op een scooter zonder buit vandoor.

De auto was een politieauto een heeft direct de achtervolging ingezet. Op de Kerkstraat reed de bestuurder van de scooter zich klem, waarna hij en zijn beide passagiers ten val kwamen. Twee van de drie wisten te ontkomen en één kon in zijn kraag gegrepen worden. De politie hield later op de avond ook de andere twee jongens aan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie