Skip to content

Hans Houtman nieuwe wethouder in Nederweert

Redactie
9 oktober 2013 | 9:52

Advertentie

Hans HoutmanIn de gemeenteraadsvergadering van dinsdagavond 08 oktober 2013 werd VVD’er Hans Houtman benoemd als wethouder voor de gemeente Nederweert. Houtman volgt Reneé Wernink op die in Venlo een andere baan heeft aangenomen. Voorafgaand aan de benoeming werd er eerst afscheid genomen van Reneé Wernink. Alle fracties in de raad hadden lovende woorden voor Reneé.

Daarna was het woord aan de raad om in te stemmen met de benoeming van de nieuwe wethouder. Alle 16 aanwezige raadsleden stemden voor en werd Houtman officieel benoemd tot nieuwe wethouder voor de gemeente Nederweert.

Hans Houtman: “Gemotiveerd om aan de slag te gaan”

Hans zal bij veel personen reeds bekend zijn. Hij is nu woonachtig in Budschop, maar woont al 28 jaar in de regio waar hij de voorgaande 12,5 jaar ook rayondirecteur is geweest bij de ING Bank. Hans heeft daarnaast ook zitting gehad in veel besturen van aan het MKB gelieerde organisaties, iets wat hij ook na zijn pensionering heeft voortgezet. Hij was geruime tijd lid van de Raad van Toezicht van Gehandicaptenzorg Limburg en momenteel nog van het Rick. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting tot Behoud van de Paterskerk te Weert. Hans houdt van cultuur en historie (hij is onder meer ‘Vriend van Eynderhoof’) en hij gaat daarnaast graag golfen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie