Skip to content

Fotoworkshop voor kinderen in De Groote Peel

Glendi
11 oktober 2013 | 7:12

Advertentie

Fotoworkshop voor kinderen in de PeelOp donderdag 17 oktober geeft natuurfotograaf Bob Luijks een fotoworkshop voor kinderen in De Groote Peel waarbij ze spelenderwijs leren hoe ze hun camera kunnen gebruiken.

voor kinderen tussen 8 en 14 jaar

De workshop start om 10.00 uur bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Na een korte kennismaking gaan de kinderen op pad en krijgen ze korte, leuke opdrachtjes zodat ze zelf ontdekken hoe je als natuurfotograaf te werk gaat. Tegelijkertijd leren ze ook van alles over de natuur. Bijvoorbeeld hoe paddenstoelen echte huisjes worden en welke kleine kriebelbeestjes er tussen het hout rondkruipen.

De workshop duurt 3 uur en is geschikt voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Ouders kunnen meelopen, maar dat hoeft niet. Ze kunnen ook zelf gaan wandelen in De Groote Peel! Je moet wel zelf een camera meenemen. Of je nu een compact camera, spiegelreflex of smartphone, soort maakt niet uit. Het is wel handig als je een beetje basiskennis van je camera hebt.

Deelname bedraagt € 15,- per kind (t/m 14 jaar). Wil je meedoen, geef je zelf dan telefonisch op via 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl. Maximaal 15 kinderen kunnen meedoen. De groep start bij minimaal 7 deelnemers.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie