Skip to content

Leer Toveren tijdens de Wilde Buiten Dagen

Redactie
12 oktober 2013 | 7:31

Advertentie

heksendagNatuurmonumenten organiseert op zondag 20 oktober de Wilde Buitendag “Leer toveren”. De start van deze verschrikkelijke leuke activiteit vindt plaats vanuit Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert.

Wilde Buiten Dagen

Tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten worden jonge heksen en tovenaars tussen de 4 en 12 jaar klaargestoomd voor hun diploma. Maak magische toverdrankjes, leer vliegen op een bezemsteel, ga op zoek naar de schuilplaats van heksen en zoek je eigen eten in de natuur. Dat en nog veel meer doe je tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Dus … ben je dol op padden, is 13 je geluksgetal en ben je niet vies van moeraswinden en rattenkeutels?

Maak magische toverdrankjes, leer vliegen op een bezemsteel, ga op zoek naar de schuilplaats van heksen en zoek je eigen eten in de natuur. Verander je zelf in een toffe tovenaar en behaal je toverdiploma. Dat en nog veel meer doe je tijdens deze Wilde Buitendag van Natuurmonumenten in en rondom Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man in Weert. Toverroutes!

Vanaf 12.30 uur kan je daar terecht en dan begint het feest voor je! Starten is mogelijk tot 15.30 uur. Na 16.30 uur verdwijnen alle heksen weer naar hun geheime plekken. De kosten zijn voor leden € 4,50 en voor niet leden € 7,50. Volwassenen betalen € 2,25 voor leden en € 3,75 voor niet-leden. Aanmelden op www.natuurmonumenten.nl/agenda

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie