Skip to content

Maltrobon voor De DorpsHerberg

Redactie
28 oktober 2013 | 17:34

Advertentie

Piraterij buffetEen aantal weken geleden is het bedrijf Maltro in Nederweert deur aan deur geweest met “kortingsbonnen” voor restaurants in Nederweert en omgeving. Op zich niks mis mee en een interessante deal.

De DorpsHerberg in Ospel heeft echter wel een probleem ondervonden en wil dit graag als goed gastheer direct proberen recht te zetten. De verkopers willen heel erg graag de bonnen verkopen en vermelden hierdoor niet (duidelijk) dat de actie bij de DorpsHerberg alleen geldig is voor het dinerbuffet in de Piraterij op zondagavond. De bon zelf vermeldt dit alleen in kleine lettertjes.

Maltrobon alleen voor Piraterij Buffet

Eigenaar en uitbater van De DorpsHerberg betreurt de gang van zaken mochten mensen zich hier door misleid voelen. Mocht je een Maltrobon gekocht hebben met de intentie om hier pannenkoeken mee te komen eten, en geen zin hebben in het Piraterij Buffet neem dan contact op met Coen via info@dedorpsherberg.nl. De bon wordt dan door hem tegen aankoopprijs vergoed.

Advertentie

4 Reacties

  1. Kortingsbonnen restaurants???? Deur aan Deur????
    Was dat ook weer iets voor alleen binnen de bebouwde kom????
    Telt hier ook het buitengebied niet mee???

  2. Wij wonen gewoon in het dorp, bianca, maar hebben ook niemand gezien

  3. Bianca, Maltro is volgens mij een soort van Wowdeal maar doet extra verkoop aan huis. Ze willen dus zoveel mogelijk mensen benaderen in korte tijd. Dan kies je als commercieel bedrijf zijnde voor bepaalde straten binnen de bebouwde kom. Dat verdient sneller als om de 50 meter ergens aanbellen in het buitengebied. De Dorpsherberg of een gemeente valt hierin niets te verwijten. Prima zaak overigens dat De Dorpsherberg hier op deze manier mee omgaat!

  4. Ik woon in de bebouwde kom en heb ze bij de overburen wel aan zien bellen en bij ons zijn ze ook niet geweest.Heb bij hun op de site gekeken naar de kortingsbonnen maar vind het niet geweldig hoor.Bij sommige restaurants krijg je 15 euro korting maar dan moet je wel met 6 personen komen.Houd dus in dat je maar 2,50 korting per persoon hebt.Bij andere moet je weer voor min. 50 euro eten.Dan heb ik toch liever de Wowdeal,die is veel aantrekkelijker.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie