Skip to content

Eynder Winter Festijn 2013: help je mee?

Redactie
29 oktober 2013 | 9:30

Advertentie

Eynder Winter Festijn Nederweert-Eind 470Al vijf jaar ontmoeten Dickens en Balthazar elkaar tijdens het Eynder Winter Festijn op 26 en 27 december in het openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind.

Net als voorgaande jaren zoekt de organisatie figuranten, kindje Jezus, zangers, muzikanten, cateringpersoneel en groen voor versiering voor het Eynder Winter Festijn. Dit winterse kerstevenement in de sfeer van Dickens, Bethlehem en het EynderRyck is dit jaar nog compacter en gezelliger als ooit tevoren.

Help je mee?

Heb je snoeimaterialen zoals dennengroen, taxus, kronkelwilg, hulst enzovoort of grote kerstdennen? Dit alles is van harte welkom voor de versiering voor dit festijn. Heb je vragen hierover, bel dan met Corry Lambrichts (06) 1258 3115. Wil je of ken je iemand die wil figureren? Ken je een moeder, vader en baby die als Maria, Jozef en kindje Jezus ongeveer anderhalf uur willen figureren? Ken je zangers of muzikanten met name voor 26 december die hun muziek en/of liederen ten gehore willen brengen? Ook zoeken wij nog mensen voor de catering. Verwijs de mensen naar het opgaveformulier op de site www.eynderwinterfestijn.nl of als je zelf wil helpen, vul het formulier zelf in. We horen graag van je!

Eynder Winter Festijn 2013

Hoewel de herfstbladeren nog volop vallen, zijn de vele vrijwilligers met de voorbereidingen voor het vijfde Eynder Winter Festijn al weer in volle gang. Het enthousiasme is weer geweldig! Er zijn drie thema´s tijdens het Eynder Winter Festijn 2013

Dickens
In een druk Dickens straatbeeld met notabelen en zwerfkinderen ontmoet je Scrooge. Koren en muzikanten verzorgen de welbekende Christmas carols. Breng je ook een bezoek aan de Kerstman? In de gezellige herberg klinkt sfeervolle muziek en kun je je warmen met een drankje. De poppenspeler vermaakt de kinderen. En er is een spannende vuuract.

EynderRyck
Passeer de poortwachters en treed binnen in het EynderRyck. In het mystieke fantasybos met ridders, raven en zwaarden treft u ook heksen, boselfjes en een druïde alias de boskoning aan. Je waant je in de tijd van King Arthur. Aanschouw het zwaardschouwspel tussen het goede en het kwade. In het Keltische kampement kun je tin gieten of vuur maken. En ga je op de foto met een heuse ridder of jonkvrouw te paard?

Bethlehem
In Bethlehem bewonder je de levende kerststal met kindje Jezus. In de verwarmde tent omgetoverd tot een Oosterse bazaar word je betoverd door Arabische acts zoals het vliegende tapijt, een buikdanseres en een slangenbezweerder. Laat je je hier met henna beschilderen? Of ga je op de foto in het decor met een kameel en de Drie Koningen?

Aanvangstijden
Donderdag 26 december 2013: 15.00 – 20.00 uur
Vrijdag 27 december 2013: 15.00 – 20.00 uur

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie