Skip to content

Workshop Fantasiepruiken maken

Redactie
29 oktober 2013 | 11:03

Advertentie

FANTASIEPRUIKENHet is bijna de 11de van de 11de en dan begint het bij sommigen alweer te kriebelen. De tijd voor Vasteloavendj is in aantocht en de stress om een leuke outfit te creëren begint ook te groeien. Het Schminkwinkeltje in Nederweert biedt uitkomst en organiseert binnenkort een aantal workshops “Fantasiepruiken maken”. Onder begeleiding van Lijsbeth Schroijen-Moonen kun je je eigen pruik creëren voor het komende vasteloavendj seizoen. Misschien maak jij dan wel kans op de titel “’t Schoeënste hoedje” van Nederweert.

Fantasiepruiken “’t Schoeënste hoedje”

De workshop duurt van 18.30 tot 21.00 uur en gaat door wanneer er  zich minimaal 8 personen hebben ingeschreven. Materialen als Polyether schuim voor de basis, eventueel een extra stuk polyether als je de pruik in de hoogte wil opbouwen, gebruik lijmpistool, gebruik lijmpatronen max 10 p.p., gebruik hobbylijm zijn inbegrepen. Je moet wel zelf zorgen voor ongeveer 20 wasknijpers, lege WC rollen 3-5- of 2 lege keukenrollen, stof voor basisbekleding (ong. 30 cm) en decoratiematerialen naar eigen keuze en inzicht.

Op de website van het Schminkwinkeltje.nl kun je zien op welke data deze workshops worden gegeven en online een workshop reserveren. Je kunt natuurlijk ook gewoon even bellen naar 0495 46 03 74.

Schminkwinkeltje.nl is een webwinkel onder de vlag van Kijk op Huid in Nederweert. In de shop een keur aan artikelen om jezelf lekker uit te dossen voor een groot feest of voor het aankomende carnaval.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie