Skip to content

Geen werkervaring, wat zet ik dan in mijn CV?

Glendi
30 oktober 2013 | 10:36

Advertentie

Angelique-Caris-loopbaan-Nederweerter24Na jarenlang studeren is het zo ver, je hebt je diploma behaald en gaat op zoek naar een baan. Het liefste een baan die aansluit op je studie. Je begint met het schrijven van je CV en komt tot de conclusie dat je nog geen werkervaring hebt, wat zet je dan in je CV?

Opvallen doe je door jouw toegevoegde waarde te vermelden

Denk eens goed na wat je allemaal tijdens je studie hebt gedaan. Hoe verliepen de projecten met je studiegenoten, hoe was de samenwerking en welke rol had jij in de groep. Welke activiteiten heb je in je vrije tijd ondernomen en georganiseerd? Welke kwaliteiten heb jij in huis en hoe uiten die zich in je privé en studieleven? Welke sport beoefen je en wat zegt dat over jouw kwaliteiten?

Op deze manier kom je erachter dat jij heel veel ervaringen hebt opgedaan in je leven, die van onschatbare waarden kunnen zijn voor een toekomstige functie.

In de rubriek “Loopbaanadvies” geeft Angelique Caris korte tips over loopbaan – en arbeidszaken. Angelique woont in Nederweert en werkt sinds 2010 van huis uit als loopbaanadviseur. Zij is de adviseur voor mensen die vastlopen in hun studie –of werkleven. Dit kan zijn door ontslag, maar ook op het moment dat je twijfelt over je huidige baan.

Ook helpt Angelique studenten bij het maken van een passende studiekeuze. Door het grote aanbod aan opleidingen, zien zij vaak door de bomen het bos niet meer. Dan is wat extra hulp een goede investering in de toekomst. Daarnaast is Angelique actief met het ontwikkelen van trainingen en workshops voor werkzoekenden, studenten, ouders en het onderwijs. Meer weten over het werk van een loopbaanadviseur? Kijk dan op de website van Angelique Caris.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04

Advertentie