Skip to content

Henk Cuijpers lijsttrekker JAN

Redactie
18 november 2013 | 8:02

Advertentie

Gemeente NederweertHenk Cuijpers zal in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 de verkiezingslijst van de lokale politieke partij JAN aanvoeren. Dit werd bekend na een stemming onder de leden tijdens de afgelopen ledenvergadering. Henk kreeg de volledige steun van alle aanwezigen.

Henk Cuijpers lijsttrekker

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 was Henk Cuijpers ook al lijsttrekker van JAN. De partij was hier heel tevreden over en heeft Henk voor 2014 opnieuw voorgedragen, waarna hij unaniem gekozen is. Henk Cuijpers geeft aan zeer verheugd te zijn met het in hem gestelde vertrouwen. “Wat mij nog steeds zo aanspreekt in de partij JAN is dat we écht midden tussen het volk staan. We spreken de taal van de gewone Nederweertenaar en proberen de politiek zo dicht mogelijk naar de burgers te halen. En we zijn er voor alle inwoners, jong én oud. Ik ben er erg trots op om deze partij voor te mogen gaan tijdens de komende verkiezingen.”

Henk Cuijpers is al sinds 1999 lid van de gemeenteraad van Nederweert. Vanwege zijn jarenlange ervaring is hij na de verkiezingen in 2010 aangesteld als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad.

Foto:Smile Fotografie

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie