Skip to content

Maak je eigen adventkrans

Redactie
20 november 2013 | 8:54

Advertentie

Kerstkrans 2012Op zaterdag 30 november om 18:00 uur is er een gezinsmis in de St.Lambertuskerk. De advent staat centraal, de voorbereidingstijd voor kerstmis. In de kerk hangt een grote adventkrans met vier kaarsen, waar iedere zondag een nieuwe kaars wordt aangestoken totdat ze alle vier branden.

Adventkrans

Wil je zelf een adventskrans maken om thuis wekelijks een nieuw kaarsje aan te steken? Pastoor Schuffelers nodigt jou uit om vrijdagmiddag 29 november van 15.00 uur tot 16.00 uur in het parochiecentrum je eigen adventkrans te maken. De dameswerkgroep zorgt voor de krans, kaarsen, het groen en de versieringen. Je mag natuurlijk zelf materiaal meebrengen. Als de krans klaar is geven we hem een mooi plaatsje in de kerk waar iedereen op zaterdag hem kan bewonderen tijdens de gezinsmis op zaterdag. De Pastoor zegent de kransen. Na de Heilige Mis mag je de krans mee naar huis nemen.

Alle kinderen vanaf groep drie mogen meedoen. Geef je op door je naam, je adres, je telefoonnummer en in welke groep je zit te mailen naar Roost447@planet.nl (Je mag een ook een briefje met deze gegevens in de bus doen bij Pastoor Schuffelers op Schoolstraat 2). De kosten bedragen € 3,50 die je op 29 november ter plekke mag voldoen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie