Skip to content

Jack Comijns Speler van de maand Jumping Giants

Glendi
21 november 2013 | 9:07

Advertentie

Jack Comijns (2)Na een lange zomerbreak is het nieuwe basketbalseizoen van de Jumping Giants weer van start gegaan. Dit betekent natuurlijk ook weer dat elke maand een speler van de maand wordt uitgekozen.

Speler van de maand Jack Comijns

Jack Comijns is de allereerste speler van de maand van dit seizoen en speelt bij de U14-1. De coaches Fons, Manon en Noud zagen hem een grote vooruitgang maken in zijn drives naar het bord toe. Hij scoorde hierdoor veel meer en kreeg steeds meer zelfvertrouwen.

Jack had totaal niet verwacht dat hij gekozen zou worden. Jack is 13 jaar en gaat naar de Philips van Horne. Het allerleukste aan basketbal vindt hij wedstrijden spelen. Zijn positie in het veld is center. Slides lopen op de training vindt hij minder leuk, maar hij zegt: “het is wel belangrijk hierop te oefenen om goed te kunnen verdedigen.”

Thuis oefent hij vaak op zijn basket, maar zijn bal is niet goed meer. Omdat hij nu speler van de maand is geworden, heeft hij een basketbal gekregen. Deze komt dus extra goed pas. Ook heeft hij twee kaartjes gekregen om een BSW-wedstrijd te bezoeken. Jack is nog nooit naar zo’n wedstrijd geweest, maar heeft er nu al heel veel zin in.

Misschien dat jij ook speler van de maand wilt worden. Probeer dan iets extra’s bij de club te doen zodat je positief opvalt of extra goed je best te doen tijdens de trainingen en wedstrijden. Misschien zie jij jezelf wel terug op deze plek!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie