Skip to content

Reünie bij 60-jarig Scouting Nederweert

Redactie
20 december 2013 | 10:30

Advertentie

scouting nederweert 60 jaarKomende zondag 22 december houdt Scouting Nederweert een openbaar reünie-koffie-uurtje om het 60-jarig jubileumjaar feestelijk af te sluiten. Vanaf 11:00 tot 16:00 is iedereen doorlopend welkom op Scoutcentrum de Boelenbeem: voormalige en huidige leden en hun ouders, voormalige en huidige leiding, bestuur, vrijwilligers, sponsoren en alle andere mensen die ooit bij Scouting Nederweert betrokken zijn geweest. Voor iedereen staat er koffie, taart en andere versnaperingen klaar.

60-jarig Scouting Nederweert

Deze dag is een uitgebreide versie van het ‘koffie uurtje’ dat jarenlang een populaire activiteit was op de zondag. “Zondag willen we graag al onze oude en nieuwe scoutingvrienden uitnodigen om samen nog eens herinneringen op te halen over de meest spectaculaire en memorabele activiteiten van 60 jaar scoutinghistorie”, aldus het bestuur van Scouting Nederweert. Er is ook gedacht aan vermaak voor jonge(re) kinderen en er is een expositie van foto’s en (jawel, we hebben er nog) dia’s, en andere oude en nieuwe scoutingmaterialen.

Kom ook gezellig langs op de Bredeweg 29 in Nederweert; het zou fijn zijn (maar niet verplicht) wanneer je dit vantevoren even laat weten zodat we genoeg taart hebben: www.facebook.com/ScoutingNederweert of via bestuur@scoutppx.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie