Skip to content

Toi Toi Toi Brengt musical: Ren voor de robot

Redactie
24 december 2013 | 12:47

Advertentie

robot-1Ren voor de robot is een leuke voorstelling voor jong en oud die op 3 en 4 januari opgevoed wordt door musicalgroep Toi Toi Toi in gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel.

Het verhaal:
In Middelstad zijn alle mensen een beetje zenuwachtig. Want binnenkort opent uitvinder Gadget Breingein hier haar nieuwe winkel. Iedereen vraagt zich af wat er te koop zal zijn. Met veel tromgeroffel onthult Gadget het product van de nieuwe shop: robots, vanaf nu heeft iedereen altijd vakantie. Leuk denkt de marktslager. Hij wil wel een volautomatische winkelbediende, dan hoeft hij zelf niet meer achter de balie te staan. Niet leuk denken de natuurliefhebbers.

Al die techniek niemand geeft nog om de natuur. Binnenkort is het nationale natuur dag en niemand heeft zich nog opgegeven. Ondertussen worden steeds meer dorpsbewoners enthousiast van de robots. Ook de juf kan lekker een boekje gaan lezen als de kinderen les krijgen van een leraar robot. Zelfs de kinderen hebben een robot besteld: de verkering-vraag robot. Alleen de sfeer in Middelstad wordt er niet beter op. De mensen hangen maar een beetje rond. Ze delen hun lief en leed alleen nog maar met de robots. Zuster Suus mist het echte contact met elkaar. Alles gaat gewoon veel te automatisch! Ongemerkt wordt iedereen een beetje eenzaam. De natuurliefhebbers besluiten in te grijpen.

Kan je alles vervangen door techniek?
Beleef het in: REN VOOR DE ROBOT: Gemeenschapshuis Haaze-Hoof Ospel op 3 en 4 januari.
Aanvang 19:00 uur. Entree 2.50 euro.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie