Skip to content

Lezing over Lichter Leven bij Bibliocenter Weert

15 januari 2014 | 8:39

Lezing Lichter LevenJanuari is de maand van de Spiritualiteit bij Bibliocenter Weert. Een maand waarin iedereen de dagen weer graag wat lichter ziet worden.

Maand van de Spiritualiteit

Op woensdag 29 januari wordt een lezing gehouden die aansluit bij het thema “Lichter leven”. Heide Marie Fischer van de praktijk Lifelining geeft dan een toelichting op haar eigen weg naar ‘lichter leven’. Ze maakt daarbij gebruik van teksten, filmfragmenten en muziek.

Naast ‘het vertellen’ over haar weg zal Heide Marie enkele praktische oefeningen laten zien en horen, die haar helpen om deze weg ook echt te bewandelen. Het is een heel persoonlijk verslag van een weg die zij nu al vijfentwintig jaar bewandelt en heeft geleid tot levensvreugde, voldoening en gelukkig zijn.

De lezing start om 19.30 uur. De entree bedraagt € 7,50 voor leden van het Bibliocenter en € 12,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via internet op www.bibliocenter.nl of in de bibliotheek zelf. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

De Maand van de Spiritualiteit van 10 januari t/m 9 februari sluit aan bij de groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie in de samenleving en gaat daarbij te rade bij grote denkers en gewone mensen. Spiritualiteit kan heel concreet evenwicht, voeding en richting geven in een complexe wereld. Richting voor een betere omgang met de medemens, de leefomgeving en de planeet. Door met aandacht voor wat er écht toe doet te leven, door bewuster te werken en met anderen om te gaan, vind je balans, kan het leven gaan bruisen en kun je leven met ‘hartstocht’.

Het essay van de Maand van de Spiritualiteit is dit jaar geschreven door Arie Boomsma. Kijk ook op http://www.maandvandespiritualiteit.nl. In de bibliotheken van Bibliocenter vind je veel actuele spirituele titels.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie