Skip to content

Hans Moolenburgh – Maak niet alleen je kinderen gezonder maar ook jezelf!

Redactie
17 januari 2014 | 13:58

Advertentie

Hans MoolenburghZaterdag 25 januari om 14:00 uur geeft Hans Moolenburgh (88) een lezing in Zaal Centraal te Nederweert over  wat je zelf kunt doen om je kind gezond te houden. Je kunt namelijk veel meer doen dan je denkt!

Hans Moolenburgh: Genezen is iets anders dan ziekten wegdrukken.  Zijn missie: mensen helpen zichzelf beter te maken.
Hans Moolenburgh, arts sinds 1952.  
Regulier én alternatief onderzoekt hij op hun verdiensten, maar altijd vaart hij zijn eigen koers. Praktisch en helder verwoord. Bij zijn vijftigjarig jubileum als arts sprak Tijn Touber met hem. ‘Ik streef ernaar de omstandigheden zo te maken, dat de eigen genezing van mijn patiënten op gang komt. Dat vind ik schitterend!

De reden voor het succes van Moolenburgh ligt ongetwijfeld in zijn vermogen om alle
gebieden van het leven – het fysieke, geestelijke en emotionele – met elkaar te verbinden. Zijn eigen leven is daarvan een voorbeeld. Hij is bloedserieus en bevlogen, maar barst net zo makkelijk uit in aanstekelijke lachsalvo’s. Hij is vriendelijk en invoelend, maar ook bereid om vertegenwoordigers van onzinnige vitaminepreparaten op de pijnbank te leggen. Het is duidelijk, dat hij is gewend om in het openbaar te spreken. Hij formuleert helder en weet complexe onderwerpen van ziekte en gezondheid begrijpelijk te maken.

Maak niet alleen je kinderen gezonder maar ook jezelf!

Moolenburgh heeft een grote kinderpraktijk gehad en zag dagelijks de gevolgen van het huidige inentingenbeleid: ‘Veel kinderen hebben vanaf de tweede of derde enting chronische klachten, zoals huidirritaties, hyperactiviteit of hoofdpijn. Kinderen worden bij twee maanden al ingeënt. Als het kind veertien maanden is, heeft het drie maal DKTP gehad, drie maal HIB en een maal BMR. Als je bedenkt dat een kind pas met anderhalf een goed werkend immuunsysteem heeft, enten wij veel te vroeg – en veel te veel. Bovendien zitten er alle mogelijke andere stoffen in de ampullen die niet zo lekker zijn, bijvoorbeeld iets wat op antivries lijkt’.

Moolenburgh werkte in zijn praktijk met middelen – ontdekt door de homeopathische arts Tinus Smits – die het schadelijke effect van de entingen neutraliseren. Tevens heeft hij tientallen jaren kankerpatiënten behandeld met behulp van gezonde voeding en supplementen. Met veel succes! Daarbij deed hij een schat aan ervaringen op. De ervaringen van talloze patiënten die in de loop der jaren door het blad Uitzicht zijn geïnterviewd, laten overduidelijk zien dat de wereld niet ophoudt bij de muren van het ziekenhuis.

Kosten: € 10,00
Opgeven: petrawilmsen@hotmail.com Tel: 0495-625902
Organisatie: www.gezondverstandavonden.nl en www.praktijkinbalans.nu

Foto: dutchamazingnewsblog

Advertentie

2 Reacties

  1. ik wil niet zeuren,maar waar is die lezing?

    • IS ergens mis gegaan. De lezing wordt gehouden in Zaal Centraal te Nederweert


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie