Skip to content

Sharon Bish Makelaardij

Glendi
20 januari 2014 | 16:43

Advertentie

Sharon Bish MakelaardijSharon Bish Makelaardij is een nieuwe naam in de makelaarsbranche, maar met haar jarenlange ervaring is ze beslist geen beginneling.

Sharon Bish Makelaardij

Sharon haar roots liggen in Nederweert. Ze is een kleindochter van Tjeu Vaessen, die jarenlang als RVS-adviseur actief is geweest in de verzekeringsbranche in Nederweert. Haar oma Riek Vaes had met haar zus vroeger een hoeden- en pettenwinkel in de Brugstraat (pand van Kapsalon Willems).

In 1997 is Sharon begonnen als assistent-makelaar en al gauw doorgegroeid naar makelaar en directeur-makelaar. Sinds 2007 is ze gecertificeerd makelaar-taxateur en ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert en in 2008 beëdigd als lid van de NVM. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij twee grote makelaarskantoren in de regio heeft ze in 2013 besloten haar eigen makelaarskantoor in Weert op te richten.

Logo Sharon Bish MakelaardijSharon heeft haar kantoor aan huis. Haar werkgebied strekt zich uit over de hele breedte van de woningmakelaardij van verkoop- en aankoopbegeleiding tot aan taxaties en advies in de gehele regio. Meer info vind je op www.sharonbish.nl of telefonisch via 0495 – 851 555.

 

Advertentie

2 Reacties

  1. Zojuist het bericht van mijn dochter Sharon Bish gelezen. Ziet er goed uit. Een punt klopt niet. Hoeden, en petten en damescorsetten. Het waren alleen hoeden en petten . GEEN damescorsetten. Dat heeft Sharon waarschijnlijk opgevangen uit een liedje dat wij vroeger zongen.

    Groet Leny Derksen

    • Leny, dankjewel voor je reactie. We gaan het aanpassen.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie