Skip to content

Staatssecretaris Frans Weekers uit Weert treedt af

30 januari 2014 | 0:00

Frans WeekersStaatssecretaris Frans Weekers uit Weert zal morgen zijn ontslag aanbieden aan de koning naar aanleiding van het debat over de problemen met de toeslagen in de Tweede kamer van avond.

Staatssecretaris Frans Weekers uit Weert treedt af

De belastingdienst is een belangrijk financieel orgaan binnen de overheid en iedereen in Nederland heeft er mee te maken. Weekers voelde niet het brede draagvlak wat een staatssecretaris op deze positie moet hebben en zal morgenvroeg zijn ontslag aan de koning aanbieden. De oppositiepartijen vinden zijn antwoorden over fouten van de Belastingdienst bij het stopzetten van toeslagen onvoldoende. Ook hebben ze er geen vertrouwen meer in dat Weekers het hele proces nog in goede banen kan leiden.

Het was de laatste maanden zwaar voor Weekers met de motie van wantrouwen naar aanleiding van de fraude met toeslagen door Bulgaarse bendes en de zaak om het reclamebord in Limburg.

Advertentie

2 Reacties

  1. weg met die vend.die maakt alles kapot. Hij neemt zelf ontslag dus dan weet die dat hij niet geliefd is bij mensen. Maar hij neemt zelf ontslag dus ook geen loon geven dat krijgen wij ook niet als we zelf ontslag nemen.is toch zo of niet


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie